Area

Tiled pathway at the front
Tiled pathway at the front
The “necessary” finesse of the artificial pond
The “necessary” finesse of the artificial pond

Rio Equestrian Club created a fantastic space that includes a dining room Ippos Wine & Dine for the winter, as well as a big green garden, for summer and spring.

The residence is built of wood and stone, combining tradition with colonial interior decoration.

The glass partition engages the customer with the outstanding view of the village and sea, while the distinctive bar warms up nicely a corner of the restaurant.

Adding to the artistic side of the room, a shop doll stands right next to the main door, dressed in a riding outfit and surrounded by piles of straw. Comfortable sofas near the fireplace, allow customers to sit back, enjoy the view and relax…

The Club’s restaurant, dressed in class and style...
The Club’s restaurant, dressed in class and style...
Large green garden, suitable for summer and spring events...
Large green garden, suitable for summer and spring events...

The room gains tremendous perspective by the use of white cloths, decorated with delicate flowers and candlesticks, maintaining a minimal style.

The garden’s amazing lawn along with the interesting intervention of a petite amphitheatre, transform the space into a rather romantic place…

A wooden pergola, next to the pond, perfects the Club’s personality reserving the success of a special event. The horse track and a small store, only a few steps away, reveal the grace of a truly neat and marvelous natural spot.