Φιλοσοφία

Για «σπέσιαλ» συγκεντρώσεις...
Για «σπέσιαλ» συγκεντρώσεις...
Σερβίτσια με κομψότητα...
Σερβίτσια με κομψότητα...

Αναγνωρίζοντας την αξία της σπουδαιότερης «στιγμής» του πελάτη, ο Ιππικός Όμιλος Ρίου, σχεδιάζει σχολαστικά τις κινήσεις του, ώστε να ικανοποιεί τις βλέψεις και τις επιθυμίες του, με επαγγελματισμό αλλά και με χαμόγελο… Το προσωπικό του Ομίλου, εργάζεται υπεύθυνα και συλλογικά, ανανεώνοντας συστηματικά τη διαχείριση των διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων, προκειμένου να «απαντά» σε όλες τις πιθανές περιστάσεις… Φορώντας ένα casual polo μπλουζάκι (με το χαρακτηριστικό σήμα του Ιππικού Ομίλου), παντρεύουμε την επισημότητα με το sporty chic και καλούμαστε να εξυπηρετήσουμε με θέρμη, μα και… ταχύτητα, τους καλεσμένους!

Τα πιάτα και η παρουσίασή τους, ποικίλουν ανάλογα με τις επιλογές του κάθε πελάτη, ενώ τα σερβίτσια, προσδίδουν την ποιότητα και την υψηλή αισθητική που αρμόζει σε κάθε σημαντική δεξίωση. Ο Όμιλος, διαθέτει θαυμάσια σετ από Pavillon Christofle, ποτήρια Baccarat και μια σειρά πολλών ακόμη σερβίτσιων για γουστόζικες συγκεντρώσεις... Ένας κατάλογος από υπέροχα γαλλικά κρασιά, συμπληρώνει τον κύκλο των γεύσεων, ενώ το κομψό μπαρ εντός της αίθουσας, είναι πάντα διαθέσιμο για αυτούς που θέλουν να «πειραματιστούν», με ιδιαίτερα cocktails!

Εκτός από την σπέσιαλ κουζίνα του, ο Όμιλος, συνεργάζεται κατά καιρούς με εταιρίες Catering, εφόσον ζητηθεί από τους πελάτες, ή αν το event το απαιτεί. Επίσης, φιλοξενεί djs ή ορχήστρες, για πάρτι ή οργανωμένα μουσικά event, πιάνοντας πάντα τον παλμό της διασκέδασης, κοινωνικής ή «οικογενειακής»…


Σερβίτσια με κομψότητα...
Σερβίτσια με κομψότητα...
Για «σπέσιαλ» συγκεντρώσεις...
Για «σπέσιαλ» συγκεντρώσεις...